IP Wireless камера за надгледување

IP Wireless камера за надгледување

3,700.00 ден 1,899.00 ден

IP Wireless камерата е најиновативен производ од овој тип и максимално едноставна за користење. Чувствувајте се секогаш безбедно во Вашиот дом, заштитете го работното место и имајте мирни мигови со вашето бебе додека спие. Камерата реагира на движење, глас (во два правци) и можете да ја управувате хоризонтално и вертикално и да ја надгледувате од Вашиот мобилен уред, компјутер, лаптоп, таблет и др.
Се што и треба на оваа камера е интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Linux оперативен систем
 • 1 милион сензор пиксели (CMOS)
 • Видео квалитет VGA@25fps
 • Подржува TF мемориска картичка
 • Повеќе видови на аларми (звук, скриншот, испраќање маил и др.)
 • Wireless 802.11b/g/n
 • Wireless домет 100 метри
 • Струја – DC 5V 2A
 • Јачина 1.5W
 • Димензии: 95*130*135мм
 • 1.3MP камера (Full HD)

Камерата е со една антена, за втора антена и поголем домет се доплаќа 200 ден.
На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Description

IP Wireless камерата е најиновативен производ од овој тип и максимално едноставна за користење. Чувствувајте се секогаш безбедно во Вашиот дом, заштитете го работното место и имајте мирни мигови со вашето бебе додека спие. Камерата реагира на движење, глас (во два правци) и можете да ја управувате хоризонтално и вертикално и да ја надгледувате од Вашиот мобилен уред, компјутер, лаптоп, таблет и др.
Се што и треба на оваа камера е интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Linux оперативен систем
 • 1 милион сензор пиксели (CMOS)
 • Видео квалитет VGA@25fps
 • Подржува TF мемориска картичка
 • Повеќе видови на аларми (звук, скриншот, испраќање маил и др.)
 • Wireless 802.11b/g/n
 • Wireless домет 100 метри
 • Струја – DC 5V 2A
 • Јачина 1.5W
 • Димензии: 95*130*135мм
 • 1.3MP камера (Full HD)

Камерата е со една антена, за втора антена и поголем домет се доплаќа 200 ден.
На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Go to Top