ОПИС

Карактеристики на производ

  • Модел. LB-01
  • Модерен дизајн
  • За полнење или синхронизација од вашиот Laptop или полнач

    * Доставата на овој производ е бесплатна, а наплатата се врши при достава на истиот (на врата).