FM Радио и Mp3 плеер за автомобил

FM Радио и Mp3 плеер за автомобил

1,750.00 ден 999.00 ден

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. МП3 и FM радио плеер со далечински управувач.

Карактеристики:
* Мp3
* USB
* SD/MMC картичка
* Дигитален дисплеј
* Далечински управувач

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете на подарок средство и сунѓерче за одржување хигиена и заштита на внатрешноста на Вашиот автомобил.

Погледнете го Element радио и mp3 плеер-от со Bluetooth

Description

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. МП3 и FM радио плеер со  далечински управувач.

Карактеристики:
* Мp3
* USB
* SD/MMC картичка
* Дигитален дисплеј
* Далечински управувач

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете на подарок средство и сунѓерче за одржување хигиена и заштита на внатрешноста на Вашиот автомобил.

Погледнете го Element радио и mp3 плеер-от со Bluetooth

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FM Радио и Mp3 плеер за автомобил”

Your email address will not be published.

Go to Top