KYLIE KYSHADOW Megane сенки (12 нијанси)

KYLIE KYSHADOW Megane сенки (12 нијанси)

750.00 ден 399.00 ден

KYLIE KYSHADOW Megane
Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето! Зајакнете ја својата самодоверба и бидете неодолива за секој маж.
12 прекрасни нијанси од колекцијата на KYLIE KYSHADOW.

* 12 нијанси сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2 сенките, HUDA BEAUTY Megane

Description

KYLIE KYSHADOW Megane
Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето! Зајакнете ја својата самодоверба и бидете неодолива за секој маж.
12 прекрасни нијанси од колекцијата на KYLIE KYSHADOW.

* 12 нијанси сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2 сенките, HUDA BEAUTY Megane

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KYLIE KYSHADOW Megane сенки (12 нијанси)”

Your email address will not be published.

Go to Top