HUDA BEAUTY Megane сенки (12 нијанси)

HUDA BEAUTY Megane сенки (12 нијанси)

750.00 ден 399.00 ден

HUDA BEAUTY Megane – вистинскиот избор на сенки за секоја дама. Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето!
12 прекрасни нијанси од колекцијата на HUDA BEAUTY … најбарана во последните две години заедно со NAKED2.

* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2 сенките, KYLIE KYSHADOW Megane
*** Доколку нарачате веднаш, добивате на подарок HUDA BEAUTY долготраен кармин.***

Description

HUDA BEAUTY Megane – вистинскиот избор на сенки за секоја дама. Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето!
12 прекрасни нијанси од колекцијата на HUDA BEAUTY … најбарана во последните две години заедно со NAKED2.

* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2 сенките, KYLIE KYSHADOW Megane
*** Доколку нарачате веднаш, добивате на подарок HUDA BEAUTY долготраен кармин.***

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUDA BEAUTY Megane сенки (12 нијанси)”

Your email address will not be published.

Go to Top