Huda Beauty – пакет (сенки, маскара, туш, моливче за веѓи и долготраен кармин)

Huda Beauty – пакет (сенки, маскара, туш, моливче за веѓи и долготраен кармин)

1,050.00 ден 999.00 ден

Одличен подарок за совршен изглед на секоја дама. Пакет од три HUDA BEAUTY сетови и тоа: 12 најдобри нијанси на сенки, 3 во 1 сет со маскара, туш и моливче за веѓи и долготраен водоотпорен кармин.

Description

Одличен подарок за совршен изглед на секоја дама. Пакет од три HUDA BEAUTY сетови и тоа: 12 најдобри нијанси на сенки, 3 во 1 сет со маскара, туш и моливче за веѓи и долготраен водоотпорен кармин.

Go to Top