HUDA BEAUTY 3 во 1 маскара, туш и моливче за веѓи (водоотпорни)

HUDA BEAUTY 3 во 1 маскара, туш и моливче за веѓи (водоотпорни)

620.00 ден 399.00 ден

HUDA BEAUTY водоотпорни маскара и туш и моливче за веѓи – еден од најквалитетните и напознати брендови за женска козметика и “makeup”.
Погледнете ги и останатите производи од оваа колекција … “highlighter”, долготраен кармин, трепки, водоотпорен лепак за трепки, течна пудра, контур, четки за контур, “babycream” и др.
Доколку нарачате повеќе производи во вкупен износ од над 1000 ден. доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Погледнете ги пакетите кои ги нудиме на временски попуст најдоле на почетната страна.

Description

HUDA BEAUTY водоотпорни маскара и туш и моливче за веѓи – еден од најквалитетните и напознати брендови за женска козметика и “makeup”.
Погледнете ги и останатите производи од оваа колекција … “highlighter”, долготраен кармин, трепки, водоотпорен лепак за трепки, течна пудра, контур, четки за контур, “babycream” и др.
Доколку нарачате повеќе производи во вкупен износ од над 1000 ден. доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Погледнете ги пакетите кои ги нудиме на временски попуст најдоле на почетната страна.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUDA BEAUTY 3 во 1 маскара, туш и моливче за веѓи (водоотпорни)”

Your email address will not be published.

Go to Top