Електрично пикадо со 37 игри

Електрично пикадо со 37 игри

4,800.00 ден 2,299.00 ден

Фантастична забава за сите генерации!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 37 различни игри
 • Електронско броење и резултати
 • Дисплеј
 • 3 копчиња
 • Можност за 1 до 4 играчи
 • 6 стрелки и 24 разервни делови
 • Работи на струја и батерии

Description

Фантастична забава за сите генерации!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 37 различни игри
 • Електронско броење и резултати
 • Дисплеј
 • 3 копчиња
 • Можност за 1 до 4 играчи
 • 6 стрелки и 24 разервни делови
 • Работи на струја и батерии
Go to Top