Bluetooth контролер за мобилни игри

Bluetooth контролер за мобилни игри

1,500.00 ден 799.00 ден

Bluetooth џојстик сега и за Вашиот мобилен телефон. Играјте ја секоја игра на мобилен сега преку овој модерен џојстик. Наместо неконтролирано да типкате, влечете и стискате на дисплејот, сега супер контрола ќе имате преку оваа Bluetooth модерна палка, гемпад или џојстик.
Џојстикот се полни со кабелче.


СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

  • 1 џојстик
  • 1 кабелче
  • 1 држач за мобилен
  • упатство

ПРЕУБАВ ПОДАРОК за сите гејмери! 

Description

Bluetooth џојстик/контролер сега и за Вашиот мобилен телефон. Играјте ја секоја игра на мобилен сега преку овој модерен џојстик. Наместо неконтролирано да типкате, влечете и стискате на дисплејот, сега супер контрола ќе имате преку оваа Bluetooth модерна палка, гемпад или џојстик.
Џојстикот се полни со кабелче.


СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

  • 1 џојстик
  • 1 кабелче
  • 1 држач за мобилен
  • упатство

ПРЕУБАВ ПОДАРОК за сите гејмери! 

Go to Top