Android 11 ТВ Бокс – 8+128GB (најнов модел 2022)

Android 11 ТВ Бокс – 8+128GB (најнов модел 2022)

5,400.00 ден 2,699.00 ден

Опис на производот

Уживајте во преку 30.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

КонекцијаDual Band WIFI 2.4G+5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
БрендCICCI
Поддржани сервисиBrowser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина0.34 кг
Меморија8+128 GB
Димензии4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
КонтролаДалечински управувач
Резолуција4K UCD – 3840×2160

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење

Description

Опис на производот

Уживајте во преку 30.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

КонекцијаDual Band WIFI 2.4G+5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
БрендCICCI
Поддржани сервисиBrowser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина0.34 кг
Меморија8+128 GB
Димензии4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
КонтролаДалечински управувач
Резолуција4K UCD – 3840×2160

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење

Go to Top