Ќерамичка пегла за коса

Ќерамичка пегла за коса

800.00 ден 399.00 ден

Ќерамичка пегла за коса

Изгледајте префинето и експериментирајте со Вашата коса. Направете вризури за кои отсекогаш сте сонувале, за само неколку минути. Може да се користи на секаков вид влакно. Воопшто не се лепи и не ја оштетува косата.

Карактеристики:

✔ Подесување на температура (120-200°C)
✔ Јачина 20w
✔ Нано керамичка облога
✔ Експресно загревање за неколку секунди (РТС греач)
✔ За сите типови на коса
✔ Не се лепи за косата

Description

Ќерамичка пегла за коса

Изгледајте префинето и експериментирајте со Вашата коса. Направете вризури за кои отсекогаш сте сонувале, за само неколку минути. Може да се користи на секаков вид влакно. Воопшто не се лепи и не ја оштетува косата.

Карактеристики:

✔ Подесување на температура (120-200°C)
✔ Јачина 20w
✔ Нано керамичка облога
✔ Експресно загревање за неколку секунди (РТС греач)
✔ За сите типови на коса
✔ Не се лепи за косата

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ќерамичка пегла за коса”

Your email address will not be published.

Go to Top