ТВ Бокс со 25.000 канали од цел свет

ТВ Бокс со 25.000 канали од цел свет

4,250.00 ден 1,999.00 ден

Уживајте во преку 25.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

КонекцијаDual Band WIFI 2.4G+5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
БрендCICCI
Поддржани сервисиBrowser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина0.34 кг
Меморија32 GB
Димензии4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
КонтролаДалечински управувач
Резолуција4K UCD – 3840×2160

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење

Description

Уживајте во преку 25.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет, со овој Андроид ТВ БОКС!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

КонекцијаDual Band WIFI 2.4G+5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
БрендCICCI
Поддржани сервисиBrowser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина0.34 кг
Меморија32 GB
Димензии4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
КонтролаДалечински управувач
Резолуција4K UCD – 3840×2160

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење

Go to Top