Boombox преносен Bluetooth звучник

Boombox преносен Bluetooth звучник

2,000.00 ден 1,499.00 ден

Boombox Преносниот Bluetooth звчник е најнов модел  од овој тип на производи. Има исклучително квалитетен звук и модерен дизајн. Нуди можности за поврзување со USB, SD Card, а на него има и FM Радио.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

•Фрекфенција:75Hz–20kHz
• FM Фрекфенција 88-108MHz
•Ниво на бучава: над 80dB
•Батерија:Li-ion Polymer(3.7V, 6000mAh)
•Bluetooth технологија
•Влез за микрофон
• Далечински управувач
•Splashproof
•12h работа со едно полнење

Содржи:

– Звучник, USB кабелче за полнење и далечински управувач

За овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете и други модели на Bluetooth звучници: JBL звучник, Стерео Bluetooth звучник со часовник, Мини Bluetooth звучник.

Description

Boombox Преносниот Bluetooth звчник е најнов модел  од овој тип на производи. Има исклучително квалитетен звук и модерен дизајн. Нуди можности за поврзување со USB, SD Card, а на него има и FM Радио.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

•Фрекфенција:75Hz–20kHz
• FM Фрекфенција 88-108MHz
•Ниво на бучава: над 80dB
•Батерија:Li-ion Polymer(3.7V, 6000mAh)
•Bluetooth технологија
•Влез за микрофон
• Далечински управувач
•Splashproof
•12h работа со едно полнење

Содржи:

– Звучник, USB кабелче за полнење и далечински управувач

За овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете и други модели на Bluetooth звучници: JBL звучник, Стерео Bluetooth звучник со часовник, Мини Bluetooth звучник.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boombox преносен Bluetooth звучник”

Your email address will not be published.

Go to Top