Машки чанти за на рамо од познати брендови (помали)

Машки чанти за на рамо од познати брендови (помали)

2,400.00 ден 899.00 ден

Преубави и модерни кожни и платнени машки чанти од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 20 х 22цм и 3цм дебелина. Имаат една главна преграда во неа уште една мала преграда и од задната страна една помала преграда со патент. Околу целата ташничка има патент кој што е само дезен. Доколку сакате поголем модел со три внатрешни прегради и димензии 23 х 26цм, кликнете тука.
За ташнички од 100% природна кожа, кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)

Description

Преубави и модерни кожни и платнени машки чанти од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 20 х 22цм и 3цм дебелина. Имаат една главна преграда во неа уште една мала преграда и од задната страна една помала преграда со патент. Околу целата ташничка има патент кој што е само дезен. Доколку сакате поголем модел со три внатрешни прегради и димензии 23 х 26цм, кликнете тука.
За ташнички од 100% природна кожа, кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Машки чанти за на рамо од познати брендови (помали)”

Your email address will not be published.

Go to Top