Машки чанти за на рамо од познати брендови (кожни)

Машки чанти за на рамо од познати брендови (кожни)

4,800.00 ден 1,999.00 ден

Преубави и модерни машки чанти (100% природна кожа) од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 26 х 28цм и 3-4цм дебелина. Имаат две големи прегради со патент.  Доколку сакате ташнички од еко кожа и платно, кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)

Description

Преубави и модерни машки чанти (100% природна кожа) од познати брендови како Armani, Gucci, Hugo Boss, Louis Vuitton, Calvin Klein и Polo.
Можете да искомбинирате со убав паричник од истите брендови и ремен. Бидете секогаш во чекор со трендот и изгледајте достоинствено и привлечно одбирајќи го вистинскиот аксесоар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ташничките се со димензии од околу 26 х 28цм и 3-4цм дебелина. Имаат две големи прегради со патент.  Доколку сакате ташнички од еко кожа и платно, кликнете тука.

Доколку нарачате некоја од овие ташнички во комбинација со кожен паричник или кожен ремен, доставата низ цела Македонија ќе Ви биде бесплатна.
Моменталната цена е на попуст и е временски ограничена (можете да го видите времетраењето на попустот на почетната страна најдолу)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Машки чанти за на рамо од познати брендови (кожни)”

Your email address will not be published.

Go to Top