Ламба за професионални фотографии

Ламба за професионални фотографии

2,200.00 ден 899.00 ден

Најголемата мистерија за кристално чисти фотографии и видеа, со професионална светлина …. сега е решена! Од овој момент можете и Вие да направите високо професионална фотографија или видео кои на „пазарот“ чинат повеќе десетици или стотици евра.

RING FILL LIGTH алатката Ви нуди 3 различни нијанси на светлина и повеќе можности за селфи фотографии и видеа.

ДОСТАВАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА

Description

Најголемата мистерија за кристално чисти фотографии и видеа, со професионална светлина …. сега е решена! Од овој момент можете и Вие да направите високо професионална фотографија или видео кои на „пазарот“ чинат повеќе десетици или стотици евра.

RING FILL LIGTH алатката Ви нуди 3 различни нијанси на светлина и повеќе можности за селфи фотографии и видеа.

ДОСТАВАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА

Go to Top