Детска јакна/елече (без ракави)

Детска јакна/елече (без ракави)

1,100.00 ден 699.00 ден

Преубаво детско топло елече погодно за секаква пригода и повеќе годишни времиња. Изненадете ги Вашите најмали и најмили со преубав Божиќен подарок.
Бројчиња од 3 до 13 год.

Во следниот чекор при пополнување на потребните податоци за нарачка, во коментар напишете големина или возраст на детето.

Description

Преубаво детско топло елече погодно за секаква пригода и повеќе годишни времиња. Изненадете ги Вашите најмали и најмили со преубав Божиќен подарок.
Бројчиња од 3 до 13 год.

Во следниот чекор при пополнување на потребните податоци за нарачка, во коментар напишете големина или возраст на детето.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Детска јакна/елече (без ракави)”

Your email address will not be published.

Go to Top